Вася - сотонист
Супа от тиквички и джанки | Супи
Деница Николова, Плевен|2005-07-01
Продукти:
1 средна по големина тиквичка,
шепа джанки (трябва да са кисели),
1 по-голям морков,
1 домат
фиде,
сол,
копър
Приготовление:
Тиквичките и моркова
се нарязват на ситно като
за супа и се слагат в
средна по големина тенджера.
Малко преди да са готови се слага фидето, настъргания домат и джанките.
Когато фидето е вече сварено се слага много копър.
Сваля се от котлона.
Яде се студена.
Продуктите са за 4 членно семейство.
[начало] [препоръчай] [отпечатай] [коментар]
Свидетельство о публикации №107012401391
Буду надеяться на то что и впроавду вкусно...
:)
Антоша Калашникофф 16.09.2007 00:45 Заявить о нарушении