Пiсня ятранська перлина
Як сурма заграє,
Де співає в ночі соловейко,
У зеленім гаї.
Де співає в ночі соловейко,
У зеленім гаї.
Де вітри милують скелі,
Де неначе руки
Свої сплели наші дві річеньки
Ятрань та Синюха.
Руки свої сплели дві річеньки
Ятрань та Синюха.
В одній вода каламутна,
Як сльоза - другая,
Як дві долі, ті, що в'ються круто,
Щастя все шукають.
Як дві долі, ті, що в'ються круто,
Щастя все шукають.
В далечінь від міст могутніх —
Ятранська перлина,
Тут є серце і твоє майбутнє,
Ненька-Україно.
Тут є серце і твоє майбутнє
Ненька-Україно.
Заспіваймо пісню нашу
Весело чи сумно,
І за долю, і за кращу вдачу,
Гей, земляче, будьмо!
І за долю, і за кращу вдачу,
Гей, земляче, будьмо!
Будьмо, будьмо, будьмо, гей!!!!
Будьмо, будьмо, будьмо, гей!!!!
Будьмо, будьмо, будьмо, гей!!!!
20.08.2003 р.
Свидетельство о публикации №107012102648
Ольга Калиниченко 23.01.2007 00:41 Заявить о нарушении
Слова й музика народжувались разом. Зробив аранжування. Презентація пісні відбулась в листопаді минулого року. Співав чоловічий квартет.
Відгуки були схвальні.
Анатолий Канарский 23.01.2007 01:16 Заявить о нарушении