Ой, в зеленiм лузi...
Молода калина
Нахилилась в смузі
Наче сиротина.
Вітер гне додолу,
Гіллячко зриває,
Чому таку долю
Сиротинка має?
На гілках пташина
В’є своє гнізденько.
Де ж моя родина?
Чом болить серденько?
Ой, в зеленім лузі
Молода калина
Нахилилась в смузі
Наче сиротина.
3.06.1996 р.
Свидетельство о публикации №107012102630