Пром нь сонця п сня

Промінь сонця пісня

День і ніч, наче серця половини
Поєднав, свіжий вітер із долини
Закружляв, наче листя на дорозі
Та нажаль, об’єднати нас не в змозі!
Розійшлися наші стежки,
Як розходяться шляхи,
Попливли у різні боки,
Як у морі кораблі!
Промінь сонця золотого
Хай тобі покаже шлях,
Приведе тебе на берег,
Приведе тебе у сад!
Де цвітуть кущі троянди,
Де співає соловей,
Де немає більш неправди,
Де кохання лиш живе!
Ти повернешся до мене
Коли ніч замінить день,
Коли в небі будуть клином
Пролітати журавлі!
Коли місяць над горою
Закликатиме зірки,
Коли річка десь у полі
Нам співатиме пісні!
Промінь сонця золотого
Хай тобі покаже шлях,
Приведе тебе на берег,
Приведе тебе у сад!
Де цвітуть кущі троянди,
Де співає соловей,
Де немає більш неправди,
Де кохання лиш живе!


Рецензии