Слова п сня

Слова пісня

У казковому палаці,
На рожевій черепасі
Помандруємо в пригоду,
Помандруєм в світ казок.
В світ казок і слів чудових,
Почуттів старих і нових,
Де збуваються всі мрії,
Де любов твоя живе!
Хай слова неначе квіти
Проникають в наші сни,
Хай вони неначе діти
Заспівають нам пісні,
Хай вертається на берег
Запізнілий нічний птах,
Хай лиш щастя буде в світі,
Хай все завжди буде так!
На казковій каруселі
Ми кружлятимем веселі,
Повертаючись в дитинство,
Повертаючись у сни.
Ти казатимеш „кохаю”,
Я тобі скажу „я знаю!”,
Посміхаючись як місяць,
Посміхається зіркам!
Хай слова неначе квіти
Проникають в наші сни,
Хай вони неначе діти
Заспівають нам пісні,
Хай вертається на берег
Запізнілий нічний птах,
Хай лиш щастя буде в світі,
Хай все завжди буде так!


Рецензии