Тоб хот в я розказати...

Тобі хотів я розказати...

Тобі хотів я розказати
Про те, чим марю у житті,
Що почуття до тебе маю,
Що тебе бачу уві сні.
За плечі ніжно обнімаю,
Дивлюся в очі голубі
У них, мов човен, потопаю
Врятуй мене або покинь.
Мені без тебе світ не милий,
Бо як на світі можна жить,
Коли не бачу посмішки твоєї,
Без неї я загину вмить!


Рецензии