Р дному м сту 2
Тебе люблю я, рідне місто
В тебе закоханий з дитинства
Твої я вулиці люблю
І сонце й небо і траву,
Ліси, і парки, і озера,
Річки, пруди, і болота,
Твої церкви, твої музеї,
Твоїх людей кохаю я!
Свидетельство о публикации №107011800739