Сонечко

Котилося сонечко
По-моєму віконечку
Доки я спала
Сонце вже сідало
А я встала
Як луна пропала

Виходило сонечко
У моє віконечко
Сяяло і грало
Мене чарувало
Променями світлими
До лиця привітними

Так життя минуло
А я й не збагнула
Чом сідало сонечко
За моїм віконечком!


Рецензии