Ос нн кохання

Ранок туманний
Осінь рясна.
Ти невблаганний,
Чи скоро весна?

Зимнє вечір’я…
Ще мусить пройти
Безліч сузір’їв
На нашім путі.

Літа не хочеш,
Бо нащо воно?
Думати не можеш,
Мені все одно
Поруч з тобою бути мені.
Як же зі мною
Приємно тобі!


Рецензии