Бажання

Бруд, грязнота, серця тиск,
Чи з природи буде взиск?
За таку весну негожу
Всяк кричить: я більш не можу!

Хочу сонця і тепла,
Бо на те вже є пора.
Хочу в дворі погуляти
І котів за хвіст ганяти.

Хочу фруктів, овочей,
Окуляри для очей.
Хочу зелені п’янкої
Хочу ягідки рясної.

Хочу скинути кожуху
І побігти, що є духу.
Хочу в річку, хочу в море,
Хочу в квітчастеє поле.
Хочу палкого кохання.
Що ж це все лише бажання!


Рецензии