Знання

На світі є такі дива:
Знання збирають як жнива
Хлюпочуться у них, радіють
Коли ж не вистачає їх - марніють
Бо без знання не можна жити
Не можна каші до ладу зварити
Не можна взути черевики
Й піти до клубу на музики
Не можна їсти, не можна спати
Не можна щось комусь віддати
Та найцінніше диво у світі
Знання, його ми повинні приносити дітям.


Рецензии