Здiйсненна мрiя
Чи то час минає так швидко?
Може серцю в грудях є тісно?
Чи то кохання простягається нитка?
А може се сонце вгору піднялось?
Але ж ніч на дворі темна!
Сиджу, дивлюся я на небо,
І пригадати мені тебе приємно.
А білі зорі падали до долу.
Та єдина серця досягне.
Того, що марилось в дитинстві,
В дитячих тих мріях ніяк не згасне.
Скалка втрапила десь у серце,
Та що це все, дійсність, чи мариво біле?
Чи розум зі мною ще, чи ні?
Чи то в подарунок мені всі ці крила?
Залишились роздуми, спогади.
А серце краплиною мрії здійметься,
Лиш тою, що в грудях жевріє,
Та вона виросте й щастям проллєця!
© Neori
Свидетельство о публикации №107011802020
Василий Теодорович Скрипец 19.12.2007 22:44 Заявить о нарушении
З повагою Оленка.
Фрейя Аллроэ 19.12.2007 23:36 Заявить о нарушении