Послання
Нас розбудять з тобою в ранковім раю.
Завітають спочатку у кожне віконце,
Потім вкриють щасливу країну мою.
Я не знаю милішого в світі бажання,
Ніж таке – щоб завжди в Україні жило
Найпалкіше та щире взаємне кохання,
І ніколи підступне не сіялось зло.
Світанкова чарівність квітучого краю –
У пташиному співі гаїв і лісів;
У сріблястій росі, що краплинами грає,
Наче вторить польоту дзвінких голосів.
Відкривається світ перед нами казковий,
Гріє погляд яскравість його кольорів.
Моя земле, тобі я освідчуюсь знову,
І радію, що тут я кохання зустрів.
Свидетельство о публикации №107011702359
Гарно, Пане Петре!
А я ось недавно Симоненка перечитував - сила!
Шануймося,
Л.Ю.
Юрий Лазирко 15.11.2007 21:18 Заявить о нарушении
Усвідомлення щастя - це вже перший крок до щастя. :)
З повагою,
К.П.Ю.
Корнейчук Пётр Ефимович 16.11.2007 11:04 Заявить о нарушении