Клятi самцi

У твоiй кишенi презерватив,
А фрази про кохання...то було лиш вмовляння
Зробити те, що ти так хотiв.
Я робила все, чого ти бажав,
Надiючись на диво, почуть, як ти красиво
Скажеш, що нiкого так не кохав.
Сама собi брехавши, вiрила я,
Що то було кохання...перше i останнe,
Яке наповнить свiтлом нашi серця.
Тепер я намагаюсь забути усе,
Що звязуe з тобою, i змочене сльозою,
Не хочу бiльше плакати i думать про це.
Знай, твоi речi не поверну,
Iх розiрву надвоe i пошматую знову,
А якщо зустрiну тебе, то обсмiю.
У твоiй кишенi презерватив,
Але вже зовсiм iншiй ти обiцяeш бiльше...
Як же я ненавиджу цих клятих самцiв!!!


Рецензии