Хiба то щастя?

Де я ранiше бачила тi очi,
Де зустрiчала погляд той я знов?
Здавалось, у тi самi очi
Я закохалась, та чи то любов?
Чи e то iстинне кохання,
Що, розриваючи серця,
Пройшовши крiзь розчарування,
Вiдроджуe у нас митця?
Чи пошук ласки та обiймiв
У першого, хто зараз поряд,
То e любов моei мрii?
У першого, чий, може, погляд
Здаeться схожим на останній?
i більш уже, мабуть, не буде
В моeму зараз «iснуваннi»
Чогось нового, нi, не буде...
Чи то любов, хiба то щастя,
Серед усiх обличч скляних
Надiятись, що може вдасться
Любити з ними i без них?..


Рецензии