Экскурс в в дчуття

Экскурс в відчуття, засіб почуття,
змінюючи смугу, руху в небуття
Кольоровість слів спосіб відчуття,
загалом знайомо, прикро всім відомо
Де його подіти, втішити, згубити,
ліпше ніж казати цілу купу слів

Так приємно знати - не тебе кохати, не тобі страдати,
Через смуги втрату, ліпше ніж мовчати, що я міг сказати
Через ризик втрати, ліпше ніж мовчати, не тобі кохати

Життя без пригоди, як без змін погоди,
Чи цікаво б було мати що захочеш,
Не міняти смуги, їздити по колу,
Мріями не жити, бо усе б вже б було
Тому часто в п’яних станах я буваю
Щоб йти спокійно від краю до краю

Враження призводить бажано не було
лише я був вражен тебе теж заражено
тільки в відображенні оцього зображення
аж занадто зважене запитання є
навіщо? Що? Навіщо я тобі?


Рецензии