Бабусю моя люба

Перші кроки робить
Осінь по Землі.
В цю чудову пору
Народилась ти:
Бездоганна ненька,
Чарівна дружина,
І кохана жінка,
Що зростила сина,
І розумна матір,
Що доньку плекала,
А потому внуків
В щічки цілувала.

Перші кроки робить
Осінь по Землі.
Знаю, що найкраща
Серед нас, це ТИ:
Тружениця чесна,
Працьовита й добра.
Бджілка, що корисна
Для чужих і вдома.
А непосидюча,
Як мала дитина,
Щохвилини біга,
Хоча стогне спина.

Перші кроки робить
Осінь по Землі.
Бабусю моя рідна -
Найкраща в світі ТИ.


Рецензии