Кохання...
“Скільки часу ще лишилось мені жити на Землі?”
Розумію, що ще довго, бо мені 16 літ,
Та у серці знову й знову збільшується той конфлікт.
Хочу знати, чи я встигну справи гарні поробити,
Чи допоможу суспільству, так, щоб Бога не гнівити.
“Може я потрібна людям?”’ - раптом думаю чогось, -
“А якщо небесним духам втілення в мені знайшлось?”
Мрію звісно я про краще, як і всі,
Але хто зна, як все буде у житті.
Може сіра й непомітна буду я,
А можливо, і потрібна все життя!
Свидетельство о публикации №107011002512
Про сіру і непомітну навіть і думати смішно!
Дійсно потрібна - потрібна все життя!
Багато що можна додати, але не буду... Знаєш.
Всього найкращого, справжнього в Новому році!
Юрий Дубинский 30.12.2007 23:14 Заявить о нарушении