За усе нашы грахi

Каб зрабiць усе народы шчаслiвымi?
Шлях жыцця паказаць iм сапраудны,
У той зямлi, што завуць Палясцiнаю,
Нарадзiуся Хрыстос, збауца Слауны.

Нёс Ён людзям любоу I збавленне
Ад граха i няпрауды навек.
Усiм хворым давау вылячэнне
I захоувау пяшчотна ад бед.

За усе нашы грахi i правiны
на крыжы Ён так цяжка страдау.
Для таго Бог паслау Свайго Сына,
Как усiм жыццё вечнае даць.


Рецензии