Можна Вас буду тихенько кохати?
Священного спокою я не порушу.
Щоб інколи погляд лише пригадати.
Ті очі ясні, що забути я мушу.
І кОли тоска полонить моє серце.
І здамся, не в силах її подолати.
Самотністю біль у душі одізветься.
Можна Вас буду тихенько кохати?
Свидетельство о публикации №107010701296