Палають мости

Той, хто шукає, не знайде ніколи.
Той, хто загубить, піде крізь світи.
Вона, мов повітря – повсюди, довкола...
Кохаєш, втікаєш... Палають мости.

І небо блакиттю в душі розіллється.
Ти вмить зрозумієш, що щастя не бачив.
А серце шалено, знервовано б’ється –
Любов загубив і весну не пробачив.

Ти жити хотів, а життя промайнуло,
Пішло стороною... Навіщо? Куди?
Година – а ніби століття минуло.
Чи вистачить сили? Ти зможеш піти?

...І знову чекати, блукаючи містом,
Ховати в тумані заплакані очі,
Збирати дощі і калини намисто
В безладді п’янкої осінньої ночі.


Рецензии