Все, що було...
Зорі стали між нами стіною,
Сльози суму розлились морями...
Я безглуздо хворію тобою.
Люди кажуть, що так не буває,
Що у мене запалення серця.
А я знову вночі прокидаюсь,
Бо душа, ніби птах, в клітці б’ється.
Я тебе не забуду ніколи.
Ти напевно мене не впізнаєш.
Все зникає, і тиша навколо...
Я кохаю, а ти зневажаєш...
Свидетельство о публикации №107010501989