Питання

Чекала давно на цю зустріч,
Своє серце в долонях тримала.
Дуже довго я мрію плекала
Й жадала бути пліч-о-пліч.

Почути правду вже не сподівалась,
Розкрилося закам’яніле серце вмить.
І дуже мені тяжко стало жить.
Не знаю як – але я закохалась...

Питання: “що з тобою сталось?”
Де криється корінь страждання?
Все вилікує щире кохання –
Так здавна в світі повелось...


Рецензии