Перекрёсток
Ніби час поспішає струмками додолу.
Коловратом св"ятим циркулюють літа,
Я - у центрі життя, я - у центрі хреста.
І майнають в скаженому вихорі люди,
Щось вхоплю..., ну, а решта зникає в нікуди.
І не втримати те, що я зараз тримаю,
Бо воно не належить мені... Я це знаю.
Я собі не належу. Бо я - це не я.
Щось розчиняне часом у долі.
І хоча моє тіло не знято з хреста,
Це лиш марево вштовхнуте в скроні.
Хвилі хлюпають гучно. Потік завира.
Божевілля штовхається всюди.
Може хто мені скаже, а може це гра?
Чи запалення мозку від туги?
Мої друзі, кохана... ще мить промайне,
Нескінченна у просторі часу.
Ми зустрінемось знову; геть над усе,
Я благаю - зберіться одразу.
Бо я хочу ще раз з вами в цей колобіг,
Хай ці Парки зплетуть наші долі.
Моїм ніжним теплом обгортаю вас всіх,
Бо я ще усередені... В колі...
12.27.06 3:39 АМ
Свидетельство о публикации №106123000315