Крила
Я без них буду вільна - до неба і в рай
Забери й засуши мої сльози сумні
Відпусти й загаси моє серце в вогні
Я згубила свої крила
Не хотіла - не летіла й залишила білі крила
Не хотіла - не летіла
І спалила білі крила, бідні крила мої крила
На землі моє пекло, у сні й наяву
Я по склу, я без болю вмираю й живу
Тебе кличу без слів, та не слухай мене
Бо мені моїх крил вже ніхто не верне
Свидетельство о публикации №106122800439
Тримайся! За травинку зачепись!
Тамара Шевченко 24.01.2007 17:35 Заявить о нарушении
Богдана 27.01.2007 04:25 Заявить о нарушении
Тамара Шевченко 27.01.2007 15:49 Заявить о нарушении