Сн данок

Крiм тебе
Крiм мене
Нiхто не знаe коди
Вiд болю
До тишi
Не бачу перешкоди
Забудеш
Чи будеш
Продовжувать кохати
Зухвало
I палко
Чого iще чекати

Кипить
Любов вже можна
вимикати
Димить
Мiй погляд...рано ще
тiкати
Вiзьму
Я на прокат собi
коханця
Люблю
Як сердишся на мене
вранцi

За тишу
Мовчання
Я ладна себе вбити
Я надто
Емоцiйна
Щоби спокiйно жити
Образи
Прокльони
Невже це заспокоiть
Чи сльози
Цих клонів
Тебе так непокоять

Кипить
Любов вже можна
вимикати
Димить
Мiй погляд...рано ще
тiкати
Вiзьму
Я на прокат собi
коханця
Люблю
Як сердишся на мене
вранцi

Тiкати
Вiд болю
У сон немаe сенсу
А випустить
На волю
Так важко своe серце
Здiймайся
Прокидайся
Бо скоро прийде ранок
Ненавиджу
Мовчання
У мисцi на снiданок

Кипить
Любов вже можна
вимикати
Димить
Мiй погляд...рано ще
тiкати
Вiзьму
Я на прокат собi
коханця
Люблю
Як сердишся на мене
вранці


Рецензии