С сумл нням до тебе!
Сиджу, мрію ї вірші друкую,
Дуже тяжко без тебе в душі
Вiд цього увесь час я ї сумую.
І сумління моє хоче з’єднатись з твоїм
Бо якось не дуже відчуватися самотнім,
А як коли серце твоє б’ється разом з моїм
То почуваю себе безтурботним.
И с кожним приходом нових зірок
Мене пам’ять вертає у чудесну хвилину,
Коли час тік ніби райській струмок
Перетворював мить у щасливу годину.
І ось так кожен день без кінця ї начала
Я з ранку встаю, ї в ночі я лягаю.
Лише б думка про мене тебе зігрівала
І за це я у бога завжди благаю.
Свидетельство о публикации №106121200055
Александра Босс 08.02.2007 00:00 Заявить о нарушении
Евгений Ищенко 08.02.2007 21:54 Заявить о нарушении
=) :) :)
С уважением, Александра...
Александра Босс 09.02.2007 23:42 Заявить о нарушении
Уж извените!
Евгений Ищенко 10.02.2007 18:01 Заявить о нарушении