16 из сборника Душа и разум. Стена. - Весно
Де тебе знайти?
Мені без тебе, якщо чесно,
Як у далекому путі.
Пройде рік, і ти настанеш,
Прийде час, і ти зів'янеш.
Квітка, друга, минають літа...
Літо прийде, і я вже не та!
Природа робить нас такими -
Для інших, і навіть для себе чужими.
Свидетельство о публикации №106121000162