По ту сторону стiн

Дивний сон добiгаe кiнця...вже зорie...
Скiльки бути ще нам по ту сторону стiн?
Чи то правда, що взимку збуваються мрii?
Дивний присмак iз спогадiв...твоiх обiйм...

Де подiлося свiтло, що вказує шлях?
У кишенях нема чим би було платити
За встромлений в душу iржавiючий цвях,
За свiтло, за ангелiв, право любити...

Я чекаю брехнi...ну хiба це не нонсенс?
Краще вмерти вiд астми, нiж витерти пил...
Де те мiсто, де можна знайти своe сонце
Серед тисячi iнших свiтил?

По ту сторону стiн хтось не може вже жити...
День скiнчився давно...прокидаюсь...зорie...
Скiльки треба ще вулиць менi обходити,
Щоб знайти той будинок, де збуваються мрii?


Рецензии