Леди шлЮ

Наші на коні!
Юля у лайні!
З бабою Параскою,
Зі скінченою казкою:
Про мишу в сарафані,
Про Петю на дивані,
Який її боявся,
Що аж від страху сцявся!
Про що вона сама нам всім розповідала,
Але ми добре знаєм, що всьо то набрехала:
Про себе на коні,
І інших всіх в лайні!


Рецензии