Наша Украина

Як важко жити в тій країні,
В якій з екранів брешуть і понині.
Хоч твердять, що живемо ми в Європі,
Проте, живемо ми скоріше в ж...пі.
І в дупі цій напевно і помрем,
Якщо у свої руки владу не візьмем.
Бо всі ці корумповані царьки
Украйну взяли в руки на віки.
І грошей стільки мати хочуть,
Немов би вічно жити можуть.
І нас рабами заберуть,
Коли туди таки підуть.
Допоки ж будем це терпіти?
Ми – українці, маєм вільно жити.
Беріть же, люде, чорні стяги.
Хай плачуть кляті вороги.
Вогнем і мечем царство Боже
Побудувати разом зможем!


Рецензии