Мiсце зустрiчi

1.
C........D...............G
Десь у свiтi є мiсце дивне,
C.....H7............Em
Я до нього у снах iду.
C.........D.............G
Твоя пiсня туди мене кличе,
C......H7.........Em
У тенета ховає бiду.


Пр.
C...........D...........G
Там, я знаю, чекаєш ти.

C
Доки вiрю я,
H7
Доки вiрю я…

................C
Та дорогу нелегко знайти
........D...............G
І зникають твоi вказiвки,

C
Але вiрю я,
H7
Але вiрю я…
Em
Що чекаєш ти.


2.
У мiсцi чарiвному тому
Перетин двох довгих дорiг.
І той, хто пройшовши пiвсвiту,
Тепло у душi зберiг.


3.
Та прийде колись мрii час,
Доля нашi дороги зведе,
Подарує усмiшку небу,
А менi подарує тебе.


Рецензии