нерымованэ... укр. яз

Дотикаюсь до тебе
пошепки
Розчиняю світанки
Стрілами
Ми згубили себе
у осені
Ми осяяні вітром
першості
Не чекай, не поверну -
Пізно нам
Надто темно вертатись
Сходами
Надто темно ходити
Бавимось
Недопитим коктейлем
Дійсності
Побажай мені снів
Над прірвою
Кажуть сняться зливні
Артерії
Покривалом сховаєм
Начебто
Не було нас у цій
сутності
Очевидно у цих нутрощах
Загубили частину
осені
Пробачай але я
впевнена,
Що по жилах тече
ненависть


Рецензии