Не спи

Коли всi догори пiдiймають руки
Ковбасяться по повнiй пiд динамiчнi звуки

Коли передi мною махають хаерами
Виписуючи кола, виписуючи рами

Коли усiх порве музика драйвова
То буду вiдчувати я себе кайфово

i закричу

Не спи
Поки свiтло iще до цих не погасло
Не спи
Крик душi i життя мого темного гасло
Не спи
Я даю тобi слушну i мудру пораду
Не спи
Бо проспиш, i життя залишиться позаду
Не спи

Якщо усе забито i тобi фiгово
Я спробую тобi пояснити знову

До поки твоя дупа сидiтиме, не встане
Пропустиш цю вечiрку, а це дуже погано

Якщо ж ти хочеш жити не так, як всi навколо
То просто вiдривайся i разом зi мною

Закричи

Не спи
Поки свiтло iще до цих не погасло
Не спи
Крик душi i життя мого темного гасло
Не спи
Я даю тобi слушну i мудру пораду
Не спи
Бо проспиш, i життя залишиться позаду
Не спи


Рецензии
Дюже мне понравилась, только – между нами –
Чем махать по-русски вместо "хаерами"?

С москальским приветом!

Станислав Абрамов   25.11.2006 14:24     Заявить о нарушении
Тяжело сказать...границ между сленгом и украинским все меньше и меньше у молодежы...

Майк Вазовски   25.11.2006 15:17   Заявить о нарушении