Вони беруть перо
Вони самі беруть перо у руку,
Думки мої, – і на папір рядком!
Складають радість, ще й велику муку –
Нічого вдіяти не можу з цим „гріхом”.
Мабуть, написано мені від роду -
Нести у світ це древнє ремесло:
Писати про життя і про природу,
Про місто чи покинуте село.
Люблю вас, люди, „добрі” і „погані”:
Так хтось, колись, навмисне поділив;
Повинні стати спільними в єднанні –
Щоб кров ніхто, ніколи не пролив!
Росте рядами рівними на ниві
Добро, посіяне в ім’я добра!
Моїм віршем простим, сором’язливим
Я закликаю – „Сіяти пора!”
Свидетельство о публикации №106112201298
понимаю!
спасибо! =)
"как на роду написано, так и будет!" так и стало)
успехов!
Диана Аресьева 18.08.2008 11:31 Заявить о нарушении
Очень рад Вашему отклику.
Искренне желаю добра и счастья!
С теплотой, Пётр.
Корнейчук Пётр Ефимович 21.08.2008 10:43 Заявить о нарушении