Чи можна побувати у душi?

Чи можна побувати у душі?
У самім центрі, у глуші
Людського тіла, єстества,
В якім людина й не бува.

Чи можна зазирнути в розум?
І взяти звідти хоча б дозу
Думок та настрою душі,
Що затаїлись у глуші.

Чи можна взяти в руки серце,
Відчути ритм, як воно б’ється?
І як доносить до душі
Думки та настрій із глуші.

Душа і розум – ліве й праве,
Між ними серце - переправа.
Єдна думки та почуття,
Людину у житті трима.


Рецензии