Не памятаю квитив на могили

Не пам'ятаю квітів на могилі.
Хто їх приніс? Навіщо? І чому?
Тепер байдуже все чому раділа.
І так спокійно, наче не живу.

І ти прийшов. Але чого так пізно?
І сльози на очах. І ти увесь тремтиш.
Пробач мене. Все вийшло так, як вийшло.
Я померла... А ти і досі спиш.


Рецензии