Не потрибни батькам

Не потрібні батькам.
Не потрібні країні.
Живите по кутам.
Не дитинство - а злидні.

Смітники вас годують.
А вмивають дощі.
Зорі очі цілують.
Та порожньо в душі.

Що робить ваша мама?
А батько зараз з ким?
Бо діти не бувають самі!
У них же є БАТЬКИ!!!


Рецензии