Ти став для мене бильше, ниж життя
А я тобі - одна із перехожих.
Чужий коханий. І чужа сім'я.
І твоя донька так на тебе схожа.
Чуже життя я краду по годинам.
Брешу собі. І так, як ти, мовчу.
Ось тільки не люблю, коли наполовину.
Я взагалі багато чого ще не люблю.
Свидетельство о публикации №106111600943