Мени тебе сьогодни забагато
Багато слів. А в них багато літер.
Мовчи! Не виправдовуйся! Не варто!
Ти поруч. Але в душу задуває вітер.
Іди собі. Не треба вибачатись.
Читаю по очах усе твоє життя.
Мені не треба було повертатись
Туди, куди не має вороття.
Свидетельство о публикации №106111600924