Нема кохання на земл, нема кохання...

Нема кохання на землі,нема кохання...
Є тілики мука,стогін,біль,душі страждання!
Нема любові на землі,нема любові...
Є тільки відблиск світлих мрій...
В простій моїй долні...

І значить що любов- не знаю
Її напевно вигадали ми!
Це те, чим увісні я марю
Хоча і розумію що це сни...

Нема кохання на землі, нема кохання
Є тілики мука,стогін,біль,душі страждання!
Нема кохання на землі, нема кохання,
Є тільки я і ти,зорі стрічання...
Таке нестерпне і таке пьянке...


Рецензии
Дуже гарно получается!!!Ставлю вам 5-ку!!!Мне понравился!!!

Пол Дуткевич   28.02.2009 04:11     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.