Украина - моя Батькивщина!

Україна - моя Батьківщина!
Це гордо та гучно звучить!
Та вона ні в чому не винна.
У неї самої болить

Душа. За страждання народу.
За грабіж великої країни.
За богатство, родючість та вроду,
Які вже чомусь не потрібні.

За голод та холод хащ.
За хвороби, що невиліковні.
Що кожен день - нова напасть.
І безсильні тут дзвони церковні.

За те, що люди сліпі.
Глухі. І мовчать, коли треба
Кричати у всі роти.
Не канючити ложками меду.

За тварин, яким дуже погано.
За дітей, стариків, інвалідів.
Кожен з нас заслужив цю догану.
Кожен з нас їх колись чимось скривдив.

І де ти, моя Україна?
Кому зараз ти віддана?
Велика держава. Могутня та сильна.
Нещасна країна моя.


Рецензии
"От худого соседа можно уйти, и от худой жены можно уйти, а от худого разума никуда не уйти, он всегда с тобой". "Горшеня" (русская народная сказка).

я Слышу   15.11.2006 17:10     Заявить о нарушении
Абсолютно с Вами согласна!!!

Только вот хочу добавить, что Родину, как и родителей, - мы не выбираем... от нее никуда не уйти...

С уважением

Инна Николаевна   16.11.2006 11:56   Заявить о нарушении