Учора Imopooh присвячуеться

...Учора...
слова загубили вiдтiнки...
...Навколо...
мультфiльм i яскравi картинки...
...Учора...
загинули смуток й тревога...
...Здавалась...
коротшою моя дорога...
...Учора...
я виправив долю власноруч...
...Ти була...
зi мною, знаходилась поруч...
...Учора...
був найщасливiший у свiтi...
...Кохання...
невже можна так полюбити?..
...Сьогоднi...
скiнчилась омрiяна казка...
...Скажiть...
що я сплю, я благаю, будь ласка...


Рецензии