Tiesa

Kыr randesi tiesа?
Tilu. Aplink tamsa.
Garsш ne girdлti.
Gal ir man tylлti?

Na, kaip tada tiesа,
Bent ji visai vienа?
Nл, aр pojeрkosiш,
Kur ji suюinosiш.

Reikia gauti ziniu,
Kol aplink tilu.
Zinia – pыse tiesos
Ir pыse bыs tamsos.

Pыse – tai ne tiesa,
Man tokios ne rлikia.
Kur man suюinoti,
Tuoliau kaip jiлрkoti?

Gal tu sugebлsi
Man dabar padлti,
Siekti bлndro tikslo
Ir gyventi linksmа?


Рецензии