Халепа

Мене спідкало підступне коахання і заволікло у свою повутиню, залило розчином уявлень і розчепило у кислоті насолоди, після чого змішало з мріями і розвіяло у всесвіті бажань та ілюзій, З'єдало молекули стрімкого гірського водоспаду, вільного польового вітру, ніжних квіт з лісової галявини, стрибку дельфіна перед човном у океані, розклало це все на жовте осіннє листя лісове, підняло у вітряному круговерті та під зливою з палючого літнього сонячного проміння створило білосніжні крила, подарувало їх мені та сказало: "Літай!". І я полетів... полетів!!! полетів... за ним.


Рецензии
Чудово написано, але хiба ж це халепа? Це кохання! Гарна мова, спiвуча, барвиста. Дякую Вам, Евгенiй за частинку Батькiвщини.

Залетайте в гости, буду ждать!
С теплом к Вам
***Т.Т.

Татьяна Танько   26.09.2007 14:14     Заявить о нарушении