Не шукай початку в нескiнченностi

Не шукай початку в нескінченності…
Не зрізай пластами рубці з пам’яті
Ти жила в гоніннях недоречності.
В зрадженому леті думки загнані.
Чується: торкають небо з скреготом…
Рвуться пасма сині при землі…
І зриваються у даль сніговим лебедем
Кинувши тіла від дум знесилені.


Рецензии