Я покладу свiй бiль в твоi долонi

Я покладу свій біль в твої долоні.
Закрий і стисни міцно їх..
Я сьогодні в депресивному полоні...
Не вистачає губ і рук твоїх..

В мережану далину спрямую погляд..
Кришталеві перли по щоках..
На крилах східні вітри мене схоплять.
Я вгамую свій гнітючий страх.

Вітер звіє з щік моїх ті перли.
Розлетяться страхи по світах..
Тільки б наші душі не завмерли.
Тільки б втримав біль в своїх руках.


Рецензии