Поглядом пробiгаю стелю

Поглядом пробігаю стелю,
Слова подихом обхопивши.
Думки лягають пастеллю,
Упиваються мов кліщі.

Скручено з учора написане,
Зранку вмите дощу прохолодою.
Як розпечені полум'я бризки
Стало наново словесною вродою.


Рецензии