Крихтами вчорашньоi вечерi

Крихтами вчорашньої вечері
Нагодую сьогодні спогади
Відчиняю на зустріч двері.
Не шукаю нові доводи.

Шкребу по столу долонею
Збираю у неї пил.
І ти слиною солоною
Мені небо закрив.

Поринаю у прірву завтрашню.
Сьогодні зриваю тріумф.
Там бував наш с тобою затишок.
Тепер залишився шум.


Рецензии