Чи так воно, чи лиш зда ться

Чи так воно і є, чи лиш здається
В полоні снігу й вітру місто спить…
А може Суми не нароком зветься ?
І ти сьогодні тут лише на мить… ?

Провулки в кучугурах поринають.
І проникаєш тілом в круговерть.
Пекучими слізьми, що з вітром грають
Зірвалась клятва і летить…ледь-ледь.

І чи скресає стиха втоми напад.
Чи спиш і ти, як місто твоє спить?
А доля: малярським штрихом в картині стати.
Стає чуттям: в складнім дрібниці зріть…


Рецензии